2015 m. vestuvių mados – nuo prisegamų tiulio sijonų iki romantiškų suknelių nuogais pečiais

2015 m. vestuvinių suknelių tendencijos – naujų formų iškirptės, įdomūs papuošimai, medžiagos, spalvos, sijonų formos, aksesuarai. Šį sezoną mus džiugins (tik pažvelkite į Peterio Langnerio merginas) suknelės nuogais pečiais, drąsios spalvos, gobtuvai, viršutiniai tiulio sijonai.
Sukneles nuogais pečiais buvo natūralus progresas daugeliui vestuvinių suknelių dizainerių, kaip antai, Oscarui de la Rentai. Ankstesniais sezonais buvo madingos suknelės vienu nuogu pečiu, taip pat suknelės su trumpomis, tik pečius dengiančiomis rankovėmis. Na, o dabar pasirodo romantiškai atidengti pečiai ir trumpos rankovės. Puikus sprendimas nuotakoms, kurios nori rankovių, bet tuo pačiu ir atvirų pečių.
Daugelio vestuvinių suknelių dizainerių kolekcijose pasirodė naujų spalvų (sveika, Monique Lhuillier). Žydra, pilka ir net šviesiai žalia išstūmė rausvą, dramblio kaulo spalvas. Be abejonės, baltų suknelių tikrai pamatysite. Kūrybingiausi dizaineriai pasitelkė viršutinius sijonus, daugiausia iš tiulio. Hayley paige ir „Theia“ žaismingai sukūrė naujų siluetų reikšmingai gyvenimo dienai.
Iškilmingos nuotaikos norinčios nuotakos rinksis gobtuvus. Lengvus, žaismingus, kaip „D.I.D.“ arba ilgus, besidriekiančius žeme, kaip Angelo Sanchezo. Na, ir dar vienas sezono naujovė – kaklą pailginančios ir paryškinančios apykaklės. „Marchesa“, Mira Zwillinger, Naeem Khan nėrinių apykaklės dailiai užbaigia suknelę ir suteikia jai tikrai karališką prabangą.