2018 – ŲJŲ METŲ MAKIAŽO TENDENCIJOS

Makiažas puošia visas moteris, vienas dažniau, kitas rečiau, bet jis tikrai nesvetimas nė vienai. Kokiam makiažui teikti pirmanybę šį sezoną? Kokiomis makiažo priemonėmis papildyti kosmetinę? Visai stilingai moteriai aktualūs tasakymai čia.

Visų pirma, rinkitės lengvas pudras, kurios atrodo itin natūraliai. Jomis užmaskuokite odos netobulumus, pasirinkite labiausiai sau tinkantį atspalvį. Šį pavasarį labiausiai rekomenduojama rinktis nude įvaizdį. Tai reiškia, kad makiažo pagrindas neturi kristi akis, t.y. jis tik patobulai veidą, bet atrodo visiškai natūraliai. Į kokybišką makiažo pagrindą iš tiesų verta investuoti, norint pasiekti geriausius rezultatus. Prie tobulai paruošto veido galite rinktis ryškių spalvų detales – lūpų dažus ar akių šešėlius. Toks kontrastas sukurs neįtikėtinai stilingą įvaizdį.

Jei esate ištikima akių kontūro gerbėja, drąsiai jį pieškite tiek vakariniam, tiek ir dieniniam makiažui. Nebijokite šiek tiek dramatiško, sunkaus, griežto akių linijos pravedimo. Leiskite sau psaijusti kaip Kleopatrai ir kopijuojant jos akių pervedimą, brėžkite būtent griežtas linijas tiek virš akies, tiek ir po ja. O jei norisi dar ryškesnio efekto – pasinaudokite klijuojamais veido blizgučiais. Jie tinka ne tik vakariniam makiažui!

Pamirškite itin ryškų veido kontūravimą. Tai jau praėjęs etapas, o dabar tegyvuoja natūraliai atrodantis veidas. Suteikite veidui gaivumo efektą, galite naudoti švelniai raudonos ir auksinės atspalvius. Tik nepersistenkite. Vidinius akių kampučius pašviesinkite skaistinančiu kremu, taip akys atrodys didesnės ir tikrai pailsėjusios. Veido gaivumui pabrėžti, naudokite švelniai rausvos spalvos skaistalus ir pamirškite griežtas antakių formas, leiskite jiems atrodyti kuo natūraliau.

Iki šiol vyravusios matinės lūpos, dingsta iš jūsų grožio rutinos. Atėjo laikas ryškioms, šlapio efekto lūpoms. Rinkitės metalo blizgesio tekstūras, violetinius atspalvius ir ne tik žvilgesio, bet ir apimties suteikiančius lūpų blizgius.